M-nest

Op 26 oktober 2014 is Luna bevallen van 5 kittens : 2 katertjes en 3 poesjes. Alle kittens zijn besproken.

Zij is weer wezen  logeren bij Oscar van M& M in Nistelrode. Van hem heeft ze al eerder kittens gehad.  De vorige kittens van Luna en Oscar waren niet alleen  allemaal erg mooi, maar ook erg aanhankelijk, vandaar dat we nu ook weer voor deze combinatie kozen.                                                                                                                                

                                                

02-11-2014 :Luna vindt het erg fijn als haar kittens goed beschut liggen, anders gaat ze ermee slepen en legt ze ze onder de bank of zo. Ze ligt dus met haar baby's in een kleine krabton in de bench.  Om ze te wegen moeten we ze er natuurlijk uit halen en kunnen we ze goed zien. Tot nu toe hebben we de kittens nog niet bij hoeven te voeden. Om ze goed uit elkaar te kunnen houden hebben ze nu bandjes om. En kitten heeft al n oogje open. De 2 katertjes en 2 poesjes zijn al besproken. Er is nog 1 poesje beschikbaar.

    

09-11-1014 We hebben n kitten van Luna, het poesje met het roze bandje , bij Quinty gelegd, omdat Luna niet genoeg melk had voor 5 kittens. Dit gaat erg goed. Het poesje werd direct door Quinty geaccepteerd. De kittens van Luna hebben nu ook allemaal de oogjes open. Nog even en ze kruipen de krabton uit. Ze kijken af en toe al nieuwsgierig over de rand. Zoals het er nu uitziet zijn alle kittens van Luna besproken. We hebben nl besloten om n poesje zelf te houden.

                                             

                                                                            ons achttal

                                             

23-11-2014 De kittens zijn uit de krabton en liggen nu in een mand in de bench. In het kleine kattebakje dat in de bench staat liggen al een paar plasjes, dus ook het zindelijk worden is begonnen. Sinds 2 dagen krijgen ze ook al wat vlees, wat ze erg lekker vinden. Het katertje met het paarse bandje gaat naar Valkenswaard naar Wendy, Jeroen, Tom en Thijs. Hij gaat Manny heten. Het andere katertje gaat samen met een kitten van Quinty naar Wouter en Kirsten en blijft in Nuenen. Deze 2 katertjes gaan Luigi en Mario heten. Er gaan nog 2 kittens samen weg , nl 2 poesjes, het roze en het groene bandje. Zij verhuizen naar s-Gravezande, naar Raoul en Ineke. 

         

             Manny                        Mario                                             Oranje                   Groen             Roze

07-12-2014 Het vijftal is nu 6 weken oud. Ze zijn al helemaal zindelijk en mogen daarom vrij door de kamer lopen. Samen met de kittens van Quinty rennen ze door de kamer. De twee moeders zorgen samen voor alle kittens. Dan  liggen ze bij Quinty en dan weer bij Luna, het is maar net hoe het uitkomt. Ook Bounty vindt dat kleine spul wel interessant. De poesjes die naar s-Gravezande gaan heten Misty en Minnoes. het poesje dat we misschien zelf houden, gaan we Mickey noemen.

                                             

                                                   Luna met haar kinderen en twee pleegkinderen                 

                      

                          Mickey                                           Minoes                                                      Misty

                                 

                                                           Mario                                                               Manny

10-01-2015 We hebben besloten om toch maar geen poesje zelf te houden. Mickey is dus weer beschikbaar.

18-01-2015 Voor Mickey hebben heel veel mensen gebeld. Ze gaat nu wonen bij Yasmine en Joost in Amsterdam. De tijd bij ons zit er voor het hele span bijna op. Dinsdag komt de dierenarts ze hier thuis de tweede enting geven en worden ze allemaal gechipt. De kittenpaketten en de stambomen zijn ook al binnen. Over een week begint de grote uittocht, verspreid over 2 weken.  Wat zal het hier stil worden,Ze rennen nu soms als gekken door de kamer, niets is veilig voor ze en dan vallen ze opeens allemaal als een blok in slaap. Als we s avonds op de bank zitten , komen ze er lekker bij liggen, het zijn echte schootkatjes.

 

      Manny                          Mario                              Mickey                  Minoes                Misty