I-nest

Op 2 november 2011 is Fidji voor de eerste keer moeder geworden !

De trotse vader is Geertje ( Kadoelen Itu Bigolo Marah Geertje ) Hij woont bij cattery Dreamcatcher in Boekel.

Hier zijn de eerste foto's .

        

 

13.11.2011. Een update over de kittens. Ze zijn inmiddels 12 dagen oud en groeien als kool. Bij de geboorte wogen ze  107 en 116 gram. Nu wegen ze allebei al 320 gram. Tja, wat wil je....... met z'n tweeŽn is er melk in overvloed !

Het zijn 2 poesjes, een  blue-silver-tabby/white en een blue-silver-tabby.. Het ene poesje heeft alleen wat wit rondom de oogjes, het andere poesje heeft  meer wit, o.a. op de pootjes.

In het begin leken ze op hamstertjes, maar nu beginnen ze er steeds meer als katjes uit te zien.

                                                   

 

22.11.2011. De kittens zijn morgen 3 weken oud en wegen nu al 500 gram. Ze groeien als kool. Sinds vandaag zitten ze in de bench en beginnen de wereld om zich heen al te verkennen. Morgen gaan we proberen of ze al wat vast voedsel lusten.

         

06.12.2011 Ons tweetal doet het super !!! Ze weten ook al hoe de kattenbak werkt . Ondertussen hebben we ze ook al namen gegeven, nl. Isis ( met het meeste wit) en Indy. Dit zijn de stamboom-namen. De nieuwe eigenaren mogen natuurlijk, als ze willen, een andere roepnaam kiezen.  Ze spelen ook al heel leuk met elkaar en klimmen de hele tijd in het krabpaaltje. Boris heeft alweer de rol van pleegvader op zich genomen.

                                                                             

                                                 

26.12.2011 De twee rakkertjes willen vast en zeker aan de een of andere racewedstrijd meedoen. Ze rennen de hele dag door de kamer. Ze groeien ook erg goed, wegen allebei al bijna 1100 gram. Over een week krijgen ze de eerste enting. Isis en Indy zijn allebei nog beschikbaar. Hierbij weer wat nieuwe foto's van het span.

                                                          Indy

                  

 

                                                         Isis

            

09.01.2012. Indy en Isis hebben vorige week de eerste enting gehad. Ze hebben er geen vervelende reactie op gehad. In de wachtkamer van de dierenarts stalen ze natuurlijk de show !!Ze worden nu steeds aanhankelijker, komen vaak bij je op schoot liggen. Maar ze kunnen ook heel ondeugend zijn en dagen de grote katten steeds uit.  Af en toe denken ze ook dat onze spijkerbroeken klimpalen zijn. Isis weegt momenteel bijna 1300 gram en Indy bijna 1400 gram.

Isis is ondertussen besproken. Zij gaat bij Ilona en Bas in Geldrop wonen. Indy zoekt nog een goed tehuis.

           

                  Isis                                                Indy

22.01.2012 Nog een week genieten van ons tweetal. Daarna verhuist Isis, die voortaan Jetje heet, naar Geldrop en Indy gaat in Veldhoven  wonen bij Sjoerd en Thekla en hun 3 zoontjes Vince, Ward en Noud. Indy mag gaan luisteren naar de naam Trix. Maar eerst mogen ze donderdagavond nog mee naar de dierenarts voor hun tweede enting. Krijgen ze hier geen reactie op, wat we niet verwachten, hadden ze vorige keer ook niet, dan mogen ze in het weekend verhuizen.

Ze hebben een heel verschillend karakter. Het zijn allebei echte schootkatten geworden. Maar Isis/Jetje is een echte allemansvriend , heel druk en ondeugend. Indy is wat rustiger, kijkt eerst even de kat uit de boom en als ze besloten heeft dat ze je aardig vindt, dan komt ze de hele tijd naar je toe en wil ze spelen. Ze wegen allebei nu 1700 gram.

                                  

 

11.03.2012 Trix en Jetje zijn nu een week of zes geleden verhuisd. Ze voelen zich heel erg op hun gemak in Geldrop en Veldhoven. Ze groeien goed en ook hun nieuwe baasjes zijn heel erg blij met ze. We kregen deze foto's nog van het span toegestuurd.

      

                              Jetje                                                   Trix