H-nest

Op 10 juni is Luna voor de derde keer moeder geworden !

              

Het zijn 6 blauwe kittens, 4 katertjes en 2 poesjes. De trotse vader is Antos v/d Hombergstadt.

                          Alle kittens zijn besproken                    

17.06.2011: de kittens zijn nu 1 week oud en ze doen het goed. En poesje hebben we een paar dagen wat bijgevoed, maar nu hoeft dat ook niet meer. Als je 5 broertjes en 1 zusje hebt, is het een heel gedrang rond de tepels, als je dan wat kleiner bent, wordt je snel opzij geduwd. Vandaar dat we haar eventjes wat geholpen hebben. De kittens hebben allemaal weer een gekleurd bandje om. De poesjes geel en zilver, de katertjes groen, blauw, rood en oranje.

 

                              

 

              Het katertje met het groene bandje had vandaag zijn oogjes al wat open
                   
                           

 

02.07.11 :  De kittens zijn nu 3 weken oud en ze doen het erg goed. Ze beginnen de bench al te verkennen. Eerst lagen ze in een krabton, daarna in een lage bak, maar daar klimmen ze nu ook iedere keer uit. Vanochtend hebben ze voor het eerst wat vlees gekregen. Dat ging er goed in !!!De naam van n van de poesjes is al bekend : Harmony . Er zit nu op 5 kittens een optie, 1 katertje is nog beschikbaar. Nog wat foto's van de afgelopen week. Een heel verschil, ze zien er nu echt als katjes uit.

            

             Wat is daarbuiten te zien?                              Katertje met groen bandje wordt gewogen

 

         

 Boris helpt mee met de verzorging   (oranje)                Broer ( blauw) en zus ( zilver) samen aan het eten

    

        

          Poesje met het gele bandje                                               Katertje met het rode bandje

 

28.07.2011. De kittens zijn nu bijna 7 weken en groeien nu ze vast voedsel krijgen heel hard. Maar ze blijven ook nog graag bij Luna drinken.    

                                                                 

Zelf zijn ze nu trouwens ook razendsnel, ze racen als gekken door de kamer en vinden het prachtig om overal op en onder te springen en kruipen. Ze maken de boel echt onveilig, opletten waar je je voeten neerzet. De  eerste kittens zijn nu ook al uitgezocht. Twee kittens, een poesje en een katertje , blijven bij elkaar. We hebben nu nog n katertje beschikbaar.

Hierbij natuurlijk ook weer wat nieuwe foto's van ons zestal. Het poesje met het zilveren bandje heeft nu een rose bandje om, eigenlijk hoeft dit niet, want zij is heel goed te herkennen, ze is wat donkerder van kleur.

         

                 groen                                                    geel

 

                 

        blauw                                                rose     

     v                         

            oranje                                                        rood

 

13.08.2011 Gisteren is het hele stel voor het eerst naar de dierenarts geweest. Over belangstelling niet te klagen !! Ze zijn allemaal goed nagekeken door de dierenarts en alles was in orde. Ook de eerste enting hebben ze gehad.

De namen voor op de stambomen zijn nu ook bekend : Harmony ( geel) Hopa (rose ) Harley ( rood), Hercules (blauw) Helios (groen) en Hannibal (oranje) Hercules blijft Hercules heten, Harmony wordt Puck en Hannibal mogen we Gijs gaan noemen. Het gaat hard nu. Nog 3 weken en dan verhuizen ze. Wat zal het hier dan ineens rustig zijn !

                                                    Hier is ons zestal nog een keer op een rij.